En smart verden med IoT og AI med SECO

Formålet med SECO? At gøre virksomheder, processer og produkter smartere via integrerede løsninger. Fra COM’er og HMI’er til komplette løsninger og betalingssystemer: SECO tilbyder kunderne alt fra en og samme leverandør. SECO hjælper sine kunder lige fra integration af edge devices til udviklingen af meget intelligente systemer inden for produktion, automatsalg, medicin og intelligente byer.

Alle felter markeret med en asterisk (*) er obligatoriske.

Ondersteuning

Support

Kunstmatige intelligentie

Kunstig intelligens

IoT-oplossingen

IoT-løsning

Productie

Fremstilling

Proof of concept

Proof of concept

Software

Software

Systeemintegratie

Systemintegration

Hos os finder du, hvad du søger: Vi laver førsteklasses computer-on-moduls med de almindelige formfaktorer som SMARC®, Qseven®, COM Express, COM-HPC. Dertil kommer vores egne standarder som MYON eller TRIZEPS.

Sæt din lid til førsteklasses rådgivning på basis af dine behov.

Få rådgivning nu!

Med vores human-machine-interfaces smelter den mest avancerede SBC-teknologi ind i din slutenhed med en intuitiv brugeroplevelse. Hvad enten det er til automatsalg, intelligente byer, medicinsk teknologi, transport, digital skiltning – SECO HMI’er benyttes på næsten alle områder.

Få rådgivning nu!

Så nemt har det aldrig været at integrere et betalingssystem med KarL4. Uanset om det er ved selvbetjeningsautomater, ladestationer eller p-billetautomater: Betalingsprocessen har aldrig været så enkel og sikker. Simpel integration, bidrag på op til 50 euro og aldersbekræftelse på forespørgsel.

Få rådgivning nu!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig orienteret om vores tekniske nyheder!

Tilmeld dig nu

Vores AI gør dit projekt komplet!

Vi er ikke alene stærke i ”kanten”; vi har også et blik for fremtiden: AI-baserede indsigter fra dine data. Når vi kombinerer begge ting, er vi ikke til at slå. Til dette formål har vi udviklet Clea, vores IoT-AI-platform. Implementeringen af Clea åbner for nye muligheder for smarte processer og økonomisk effektiv produktion for kunder. Og det bedste af det hele: Clea genererer indsigter, du aldrig havde tænkt på, og denne viden bevarer du fuld kontrol over.

Få rådgivning nu!