SECO is een elektronicafabrikant gespecialiseerd in Embedded oplossingen op gebied van Edge, IoT en AI.

Wij zijn een Tech bedrijf dat industriële oplossingen biedt met de laatste technologieën. Onze producten worden geproduceerd in onze eigen productievestigingen in Europa. Met een uitgebreid en modulaire aanbod hebben we altijd een oplossingen die aan de behoeften van de klant voldoet.

Alle velden met sterretje (*) moeten worden ingevuld.

Ondersteuning

Ondersteuning

Kunstmatige intelligentie

Kunstmatige intelligentie

IoT-oplossingen

IoT-oplossingen

Productie

Productie

Proof of concept

Proof of concept

Software

Software

Systeemintegratie

Systeemintegratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze technische innovaties!

Registreer nu!

Oplossingen op maat

Aanpassing nodig op een bestaand product of opzoek naar een ontwerp voor een compleet HMI-systeem op klantspecificatie, of toch liever een custom pcb-design? Het is allemaal mogelijk.

Boek nu een adviesgesprek!

HMI‘s

Robuuste HMI’s systemen met hoge resolutie, helderheid en touchscreens die modulair configureerbaar zijn op basis van uitwisselbare SMARC-modules zowel x86 als ARM.

Boek nu een adviesgesprek!

Modules & SBC‘s

Uitgebreide portofolio van single-board computers in 2.5 en 3.5 inch formaat en verschillende module standaarden zoals Qseven, SMARC en COM Express.

Boek nu een adviesgesprek!

Fanless BOX PC’s

Compacte Embedded PC’s voor verschillende marktsegmenten die configureerbaar zijn voor elk project, van energiezuinige modellen voor een gateway applicatie tot high performance versies voor industrial automation.

Boek nu een adviesgesprek!

Betalingssysteem & loT oplossingen

Contactloze betaaloplossingen voor veilige en snelle betalingen, inclusief de nodige hardware gateway oplossingen en ondersteuning voor het juiste IoT software platform.

Boek nu een adviesgesprek!

Clea is SECO's uitgebreide softwaresuite voor het bouwen van IoT oplossingen en het verzamelen van gegevens die opgeslagen worden in de cloud.

Het bied klanten een modulaire softwarestack waarmee ze schaalbaar en op een kosteneffectieve manier oplossingen kunnen ontwikkelen voor robuuste IoT-infrastructuren.
Het is daarnaast volledig open source en geschikt voor de meest veeleisende IoT-applicaties.

Astarte
Astarte beheert en verwerkt alle IoT gegevens van het verzamelen tot het doorsturen. Hiermee helpt Astarte u het maximale uit uw gegevens te halen.

Edgehog
De oplossing voor apparaatbeheer die software- en configuratie-updates afhandelt, door geavanceerde functies zoals applicatie- en container management in de cloud.

Portal
Gebruikersinterface op maat ontworpen voor IoT-toepassingen, met een uitbreidbaar framework en app-integratie.

Boek nu een adviesgesprek!

Ontgrendel nieuwe mogelijkheden met StudioX en verbeter je bedrijf met AI-oplossingen. Met StudioX kunt u de klantervaring en -tevredenheid verbeteren, de productkwaliteit verhogen en de operationele productiviteit optimaliseren. Krijg realtime toegang tot door AI gegenereerde kennis met gegevens die rechtstreeks uit de machines komen.