De digital signage sector is een dynamische markt die wordt gekenmerkt door geavanceerde technologieën en de steeds grotere rol van AI en IoT. Het inzetten van displays met een hoge resolutie en AI-gestuurde reclame kan een cruciaal concurrentievoordeel opleveren – daarvoor zijn krachtige Edge Computing oplossingen nodig.

Bij SECO produceren en leveren we geavanceerde Embedded oplossingen om bedrijven, processen en producten slimmer te maken met Edge Computing. Van Computer-on-Modules, Human-Machine-Interfaces, betaalsystemen tot totaaloplossingen. SECO is de partner die alles van concept tot eindproduct begeleid.

Alle velden met sterretje (*) moeten worden ingevuld.

  • gerichte reclame per doelgroep
  • netwerkbeheer van signage-apparaten
  • gegevensbescherming, data-analyse en gegevensevaluatie
  • budgettering van reclame
  • locatiekeuze en plaatsing
  • onderhoudskosten
  • intelligente displaytechnologie met hoge resolutie
  • krachtige computer-on-modules of singleboardcomputers
  • interactieve en gepersonaliseerde reclame dankzij AI
  • integratie van connectiviteit en IoT-systemen
nu contact opnemen

Advertentie-analyse met AI

Interactieve en gerichte reclameboodschappen, razendsnel aanpassende content en de juiste omgeving om de boodschap over te brengen – het is allemaal mogelijk dankzij het op AI gebaseerde marketingtoepassingen. Met het IoT- en AI-platform Clea biedt SECO klanten een future-proof oplossing op het gebied van digital signage. Met Clea gaat AI-analyse veel verder: de in Clea geïmplementeerde AI verwerkt vrij beschikbare omgevingsdata en levert dankzij zogeheten data orchestration inzichten op maat. Actuele weergegevens, over evenementen in de buurt of de laatste nieuwsberichten– de AI van SECO betrekt al deze data in een analyse. Op basis van die resultaten stuurt Clea op maat gemaakt reclameboodschappen naar het digital signage display.

Nu contact opnemen

Premium weergave en gebruikersinterface samen met maximale prestaties

De modulaire HMI-systemen van SECO bieden de ideale basisvoorwaarden voor het opzetten van een compleet ecosysteem rondom digital signage. De modulariteit maakt het mogelijk in de projectfase tal van combinaties te creëren. De touchdisplays in elk denkbaar formaat zorgen voor optimale weergave en prestaties die moderne content vereist. De hardware is leverbaar met het nieuwste COM-vermogen en kan op elk moment snel worden geüpgraded. De oplossingen van SECO zijn ontworpen om voortdurend mee te groeien met de eisen van uw project.

Nu contact opnemen

Bitte akzeptieren Sie Marketing-Cookies, um dieses Video anzusehen.

Zet ongebruikte ruimtes om in winst!

Digital signage is meer dan alleen klassiek gedrukte informatie. Het is nu ook goed inzetbaar bij klanten die even stilstaan, zoals in de lift, een pashokje of in de rij bij de kassa. De grootte van het display en de prestaties worden daarbij altijd afgestemd op de specifieke locatie. Touch gebaseerde signage-oplossingen kunnen deze plekken op een bijzondere manier verrijken. Met SECO ontvangt u krachtige en tegelijk een energiezuinige oplossing gebaseerd op COM modules, SBC´s, of een zelfs een custom HMI oplossing met hoge resolutie in een formaat van 4.3‘‘ tot 32‘‘

Maak van digital signage een turnkey oplossing voor klanten

De huidige bewegwijzering biedt klanten begeleiding. Met behulp onze AI-oplossing Clea is het mogelijk om de getoonde content individueel aan specifieke klanten te koppelen. Terwijl de klant zich door het verkoopgebied beweegt, past de inhoud van de omringende bewegwijzering zich aan de behoeften van de klant. Dit vereist onder andere een hoge rekenkracht op het signage-apparaat, De oplossingen van SECO zijn hier speciaal voor ontwikkeld.